Toon Achtergrond

Wie zijn wij?

‘Wat je ziet, vergeet je niet’. Dat is de ambitie van waaruit wij werken.

Idee aan Zee videoproducties brengt uw boodschap in beeld. Corporate communicatie, merkbeleving, beleidsvoornemens; wij maken het zichtbaar. Maar ook voor educatieve producties of producties die aanzetten tot reflectie, debat en betrokkenheid kunt u bij ons terecht.

Onze opdrachtgevers behoren tot de zakelijke markt, de overheid, non-profit organisaties, onderwijs en omroepen. Of het nu gaat om pure voorlichting, e-learning of het vertellen van een levensverhaal, wij kiezen voor een directe en persoonlijke aanpak. Dat geldt zowel voor het produkt dat we maken als de manier waarop een productie tot stand komt.

Idee aan Zee videoproducties is gevestigd in Den Haag en werkt met een vast team projectmanagers. Er is altijd een vast contacpersoon die met kennis van uw organisatie de productie begeleidt. Want korte en heldere lijnen zijn volgens ons de basis voor succesvolle samenwerking.

 

Voor de uitvoering werkt Idee aan Zee met freelance journalisten, programmamakers en vormgevers uit de wereld van de film, reclame en televisie. Idee aan Zee videoproducties heeft alle specialismen in huis om ieder crossmediaal concept, groot of klein, professioneel en op maat te kunnen realiseren.

Als onze beelden voor zich spreken, hebben we ons werk goed gedaan.
Met die inzet werken we en zijn we u graag van dienst